Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua


Perushammashuolto

Perushammashoitoa ovat hampaiden perusteelliset tarkastukset, röntgenkuvien otto, paikkaukset, juurihoidot, hammaskiven poisto, puhdistukset, hampaanpoistot sekä purennan hoito (esim. purentakiskot).

Meillä on käytössämme automaattinen kutsujärjestelmä ohjelmamme potilasrekisterissä ja päivitämme jokaisen potilaan kohdalla hänelle juuri sopivan hoitovälin.


Esteettinen hammashoito

Esteettisessä hammashoidossa kiinnitetään huomiota hampaiden ulkonäköön.

Hampaiden asentovirheitä voidaan korjata esim. kruunuttamalla tai oikomishoidolla. Puuttuvia hampaita voidaan korvata proteettisilla ratkaisuilla tai implanteilla.

Hampaiden valkaisu

Hampaita voidaan valkaista turvallisesti joko vastaanotolla tai kotona laboratoriossa teetettyjen muottien avulla.


Protetiikka

Protetiikkaan kuuluvat laminaatit, kruunut, sillat, irtoproteesit (osa- ja kokoproteesit) sekä implantit.

Voit lukea lisää tietoa implanttihoidosta oheisesta linkistä.

https://www.straumann.com/group/fi/fi/patients.html


Oikominen

Hampaiden virheasentoja ja purentaa voidaan korjata oikomishoidoilla. Meillä on käytössämme Six Month Smiles -tekniikka, jossa keskimääräinen potilaan hoitoaika on 6-8 kk. Se soveltuu erinomaisesti aikuisellekin.


Suukirurgia

Suu- ja leukakirurgi poistaa hampaita, tavanomaisia sekä hankalia. Hän suorittaa viisaudenhampaiden leikkauksellisia poistoja, hampaiden juurten resektioita, ottaa koepaloja sekä poistaa suusta kasvaimia. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös keinojuurten eli implanttien asennus.